printHeader

SEO Checklist

SEO Page Optimizer: niet zomaar een SEO checklist, maar een tool om zelf je website te optimaliseren

Een SEO checklist gebruik je om te bepalen of jij jouw webpagina op alle punten hebt geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in Google.

Het is slim om met enige regelmaat een check uit te voeren. Zo boek je namelijk langdurig goede resultaten.

SEO Page Optimizer is zo'n overzichtslijst. De tool is eenvoudig in gebruik en geeft gedetailleerde tips, zodat jij hoger in Google komt te staan.

Probeer SEO Page Optimizer gratis uit. Je verbetert de vindbaarheid van je website, waardoor je meer bezoekers op je website zult ontvangen.

SEO: waar moet ik op letten?

Een website die bovenaan staat in de zoekresultaten van Google, heeft twee zaken goed voor elkaar:

 1. Elke webpagina is geschreven met een zoekwoord in gedachten. Dat zoekwoord komt in voldoende mate voor in de tekst. Maar niet te veel! Dat beoordeelt Google als 'spam' of 'keyword stuffing'. Bovendien wordt je tekst onleesbaar.
 2. De website krijgt links van goed scorende websites.

De meeste SEO checklists brengt de eerste factor in kaart.

Hoe doet jouw website het?

 

Vraag online een gratis analyse aan voor je hele website!

 

Een goede checklist kijkt of het zoekwoord terugkomt in:

 • Het webadres
 • De paginatitel
 • De meta-omschrijving
 • De titel die je in Google ziet
 • De tekst zelf
 • De tussenkopjes
 • De links
 • De teksten van de afbeeldingen

Vaak krijg je een terugkoppeling waarin aangegeven wordt welke onderdelen je al goed voor elkaar hebt, en welke je dient te verbeteren.

De grote vraag is dan: wat moet je doen om de webpagina te verbeteren? Veel online tools geven hier geen antwoord op.

SEO Page Optimizer wel.

Daardoor is SEO Page Optimizer goed te gebruiken zonder zoekmachine expertise.

Registreer je hier en maak gebruik van één gratis analyse per dag, iedere dag opnieuw!

SEO Page Optimizer vertelt 'wat én 'hoe'

Gebruik onze SEO checklist om jouw webpagina’s te optimaliseren voor Google. Je hebt er geen zoekmachine expertise voor nodig en je ziet direct resultaat. Probeer SEO Page Optimizer nu gratis uit!

SEO Page Optimizer beoordeelt je webpagina voor één specifiek zoekwoord.

Het programma vergelijkt jouw webpagina met de belangrijkste onderdelen van sites die al topposities hebben in Google.

Op basis daarvan geeft SEO Page Optimizer gedetailleerde instructies om jouw pagina te verbeteren. Je krijgt niet alleen te horen of een bepaald onderdeel voldoet. Je krijgt ook stap voor stap te horen wat je moet doen voor een optimaal resultaat.

Op deze manier kan jij in een mum van tijd de positie van jouw webpagina in de zoekresultaten verbeteren.

Probeer ons handige programma gratis uit en genereer meer verkeer naar je website door een betere vindbaarheid in Google

SEO Page Optimizer werkt als volgt:

 • Je geeft het zoekwoord op waarvoor je wilt worden gevonden.
 • Je geeft de webpagina op die beoordeeld moet worden
 • Je selecteert selecteer de taal en het land waarvoor je wilt optimaliseren.
 • Ten slotte geef je aan of je een beknopt of uitgebreid rapport wilt ontvangen.

Klik op 'Start Analyse' en de resultaten worden vrijwel meteen zichtbaar.

Soms, als je een minder populair keyword opgeeft of als de informatie in de database over dat keyword niet helemaal up-to-date is, krijg je een melding dat er eerst een update van de database nodig is. Dan krijg je via e-mail een berichtje zodra dat in orde is - meestal de volgende dag -, met de uitnodiging om de analyse opnieuw aan te vragen. 

De voordelen van onze SEO checklist:

 • Je ontvangt zeer gedetailleerde adviezen ter optimalisatie van je webpagina.
 • Je krijgt bovendien een aantal gerelateerde zoekwoorden. Deze gebruik je als synoniem, om te voorkomen dat je het keyword te vaak gebruikt. Maar ook omdat Google deze alternatieven een bepaalde waarde meegeeft.
 • Je krijgt elke dag 1 gratis analyse van ons.
 • Je ziet snel resultaat van de optimalisatie.
 • De SEO checklist gebruik je om je website te optimaliseren voor Google, zonder je menselijke bezoekers te kort te doen.
 • Ons programma werkt op basis van zoekwoorden. Bijkomend voordeel is dat je zo leer om beter je doelgroepen te bepalen, waardoor je content relevanter wordt.
 • Daarnaast wordt de structuur van je website beter.
 • Mocht je meer dan 1 analyse nodig hebben, dan kan je er gemakkelijk meer bestellen.

SEO Page Optimizer zorgt dat jij snel hoger in Google komt te staan. Daardoor krijg jij meer bezoekers die je kunt verleiden tot online aankopen. Probeer de tool nu gratis uit!

Wil je meer optimaliseren?

Wellicht vind je het tijd om je hele website aan een uitgebreide analyse te onderwerpen. Of in elk geval een aantal pagina's.

Of misschien wil je de hele optimalisatieslag uit handen geven, omdat die zoveel tijd kost.

In die gevallen nodigen we je hartelijk uit om contact op te nemen. Wij bieden een gratis analyse aan en sturen je vervolgens een offerte op maat.

Die is geheel vrijblijvend, dus aarzel niet om ons te mailen (info@seopageoptimizer.nl) of te bellen: +31 85 2082730.

 

Of vraag online de gratis analyse + offerte aan!

 

Linkbuilding

Zoals we hierboven schreven, zijn succesvolle websites goed in 'on-page optimalisatie', maar ook in linkbuilding. Zij hebben op andere webpagina's een link naar hun eigen website kunnen plaatsen.

Dit kan jij ook! En wel met Keyboost. probeer het gratis dankzij de Keyboost-test. Klik hier om die online aan te vragen.

Wat doet Keyboost?

Allereerst geef jij ons het zoekwoord op waarvoor je wilt linkbuilden. Vervolgens doen wij een onderzoek naar de relevante websites in jouw markt.

We beoordelen welke websites interessant zijn om een link van te krijgen. Daarna gaan we aan de slag om op die websites links te plaatsen.

Het gevolg: binnen enkele weken linken zoveel sterke websites naar de jouwe, dat jij hoger in Google komt te staan. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website, die je vervolgens kunt verleiden tot een aankoop.

Keyboost is goedkoper dan Google Adwords en zorgt bovendien voor een hogere Click Through Rate. Dat betekent dat meer bezoekers doorklikken naar jouw pagina's dan wanneer je gebruikt maakt van de betaalde Google Adwords-advertenties.

Veel webshops en andere online bedrijven zijn je al voorgegaan en hebben de voordelen van Keyboost mogen ervaren. Heb jij nog geen gratis Keyboost-test aangevraagd? Doe dat dan vandaag nog!

Will je meteen een analyse van je hele website, zodat je weet welke keywords geschikt zijn voor de gratis Keyboost-test?

 

Vraag online een gratis analyse + offerte aan!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Wil je meer lezen over zoekmachine optimalisatie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.

Naast SEO tips delen we ook veel kennis over conversie optimalisatie. Zo heb jij alle tools in huis om van jouw website of webshop een commercieel succes te maken!

Vijf redenen om met ons samen te werken

 1. SEO Page Optimizer is ontwikkeld door internet-enthousiastelingen met 15 jaar ervaring in het vak. We kennen de ins en outs van de SEO-wereld.
 2. Wij zijn er bovendien trots op dat we als een van de beste internetbedrijven in de markt worden gezien!
 3. Zowel SEO Page Optimizer als Keyboost zijn gratis uit te proberen.
 4. Je kiest zelf of je daarnaast betaalde diensten afneemt. Deze bieden we aan in een totaalpakket, maar ze zijn ook stapsgewijs te implementeren.
 5. Wij werken transparant. We geven regelmatig feedback in de vorm van rapportages, zodat je precies op de hoogte bent van de resultaten van ons werk.

Contact

Heb je vragen? Wil je meer weten over SEO Page Optimizer? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons mailen via info@seopageoptimizer.nl, of bellen op telefoonnummer +31 85 2082730.