printHeader

SEO Test

Met de juiste SEO test weet je of je website gevonden wordt

Je hebt er maanden aan gewerkt. En eindelijk is het dan zover: je website staat online. Maar: word je ook gevonden door jouw doelgroep? Met andere woorden: zorgen de zoekresultaten van Google voor voldoende traffic naar jouw site? Je komt het snel te weten door onze SEO test te doen met SEO Page Optimizer. En met Keyboost verhoog je op eenvoudige wijze je websitewaarde. Op deze pagina lees je alles over deze slimme tools die ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komt te staan.

Registreer je en maak gebruik van de dagelijks gratis analyse via SEO Page Optimizer.

 

Of vraag meteen je gratis offerte aan

 

SEO Page Optimizer: de SEO test die voor je werkt

Om te bepalen hoe hoog een webpagina terechtkomt in de lijst met zoekresultaten, berekent Google de waardering van een webpagina. Dat wordt gedaan met behulp van een aantal parameters. Belangrijke parameters zijn de inhoudelijke onderdelen (‘tags’) van een webpagina. Dat zijn, in volgorde van belangrijkheid:

  • Title-tag
  • Meta-description
  • Headers (de kopregels)
  • Body (de tekst op je pagina)
  • Links
  • Alt-informatie
  • Meta-keywords

Je website krijgt dus niet zomaar een hoge positie op Google. Zo moet je ervoor zorgen dat het keyword vaak genoeg in de tekst voorkomt. Maar: ook weer niet te vaak, want dan wordt je content als spam beschouwd. Verder is het belangrijk om voldoende synoniemen te gebruiken. Met onze SEO test, SEO Page Optimizer, kom je snel te weten hoe jouw webpagina scoort. Maar dat niet alleen: je komt er ook achter hoe je de webpagina verbetert en de inhoud efficiënter structureert. Je krijgt namelijk een lijst woorden die aan het keyword gerelateerd zijn en die Google van belang vindt. Die intregreer je vervolgens in de tekst. Houd ook rekening met het gebruik van keywords die je doelgroep gebruikt. Het enige wat jij moet doen om dit allemaal snel voor elkaar te krijgen, is je registreren. Daarna krijg je van ons een mailtje met daarin een activatielink waarop je moet klikken. Het gebruik van onze SEO test is voor een analyse per dag helemaal gratis, dus probeer het vandaag nog!

Verhoog je websitewaarde met Keyboost

Dankzij SEO Page Optimizer heb je inmiddels de perfecte webpagina geschreven. Maar hoe staat het met de websitewaarde? Krijgt jouw website wel voldoende links van belangrijke websites? Dankzij Keyboost verhoog je eenvoudig de websitewaarde en krijgt jouw website een prominente positie in de zoekresultaten van Google. Daardoor zullen klanten jouw website makkelijker en sneller vinden. In het kort komt het erop neer dat we wisselende contentlinks plaatsen op andere websites. Deze sites hebben met elkaar gemeen dat ze hoog gewaardeerd worden door Google. Het gevolg is dat de waarde van je website voor het specifieke keyword stijgt in de organische zoekresultaten van Google. Het duurt ongeveer 14 dagen voordat je het resultaat merkt. Je kunt eenmalig gratis een test doen met Keyboost. Geheel vrijblijvend overigens, want als je uiteindelijk besluit niet met ons verder te willen dan stopt de test automatisch. Je hoeft verder niets te doen.

Vraag hier een gratis Keyboost-test aan.

Wat zijn de kosten van een Keyboost-account?

De kosten van een Keyboost-accounthangen af van het aantal keywords, de concurrentie voor deze keywords en de positie waarop je website zich op dit moment bij Google bevindt. Als je de test hebt gedaan, weten wij wat we voor jouw website moeten doen en kunnen wij een offerte op maat maken.

 

Vraag meteen een gratis offerte aan

 

SEO Page Optimizer en Keyboost: ideale tools voor het optimaliseren van je website

Zowel SEO Page Optimizer als Keyboost zijn het resultaat 15 jaar ervaring met internet, webdesign en zoekmachineoptimalisatie. Deze tools zorgen voor een hogere click-through-rate dan Google Adwords voor je website en zijn bovendien goedkoper. Er wordt regelmatig aan je gerapporteerd en je krijgt feedback. Als je meer analyses per dag wilt uitvoeren, kun je gewoon extra analyses bestellen. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@seopageoptimizer.nl of bel ons even: +31 85 2082730. Wil je online een offerte aanvragen? Klik dan hier voor het aanvraagformulier. En voor een gratis test van Keyboost moet je hier zijn.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven 'Meer klanten uit uw website' en 'De geheimen van Google ontrafeld'. Dan blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws (ook over onze SEO test) waarmee jij je voordeel kunt doen.