printHeader

Website

Online succes: daar sturen we allemaal op aan. En dat doe je met website optimalisatie.

Site verbetering richt zich in essentie op de volgende 2 pijlers:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO), waar content, reputatie en techniek/gebruiksvriendelijkheid onder vallen;
 • Conversie optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie voor je website houdt in dat je je website of webshop optimaal vindbaar maakt in Google.

Maar ook dat jij weet wat jouw doelgroep interesseert, zodat je je bezoekers en klanten de content kunt bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Conversie optimalisatie houdt in dat de bezoekers van jouw website doen wat jij wilt dat ze doen: een product of dienst aanschaffen, contact zoeken of een video kijken, bijvoorbeeld.

Wij zijn al 15 jaar actief op het gebied van internet marketing. Zodoende weten wij precies waar we op aan moeten sturen om van jouw website een succes te maken. Op basis van onze ervaringen geven wij je een aantal praktische tips om van je website of webshop een groot succes te maken.

 

Vraag meteen een gratis offerte aan

 

Website optimalisatie: verbeter je pagina's met SEO Page Optimizer

Wist je dat ruim 95% van de Europeanen Google gebruikt om informatie te zoeken via internet? Daarmee laat de zoekmachine concurrenten, zoals Bing of Yahoo, ver achter zich. Focus bij je website optimalisatie daarom op Google, dat levert je de meeste resultaten op.

Een hoog scorende SEO weMet SEO Page Optimizer verbeter jij je website zonder dat je er expertise voor nodig hebt! Probeer de tool gratis uit. Je ziet direct resultaat!bsite is een site die goed communiceert met Google. Dat betekent dat die site zoekwoorden op essentiële plekken in de pagina heeft staan, zodat de spiders van Google de benodigde informatie uit de site kunnen halen.

Zoekwoorden? Ja, dat zijn de termen die Google-gebruikers intypen wanneer zij een online zoekopdracht geven. De Engelse - en in het Nederlands ook vaak gebruikte - term is 'keywords'.

Wanneer jouw webpagina antwoord geeft op die zoekopdracht, en Google kan dat uit de opbouw van je website opmaken, dan zal hij jouw webpagina aan de gebruiker tonen.

Hoe hoger je in de zoekresultaten komt te staan, hoe groter de kans dat een Google-gebruiker doorklikt naar jouw website. SEO Optimalisatie van je website is dus essentieel om bezoek naar je site te genereren.

Dit klinkt heel technisch, maar dat valt erg mee. Uiteindelijk schrijf je nog steeds voor je menselijke klanten. Je moet zorgen dat je hún interessante informatie voorschotelt, zodat zij geïnteresseerd raken in je aanbod, converteren en terugkomen voor een volgend bezoek.

Zonder je menselijke publiek te storen, kan jij ook Google bedienen.

Hoe? Met SEO Page Optimizer.

SEO Page Optimizer is een online programma dat voor jou in kaart brengt op welke plekken in de tekst en op welke manier jij met Google moet praten.

Probeer het gratis uit: registreer je en krijg één gratis analyse per dag, iedere dag opnieuw!

Website verbeteren met SEO Page Optimizer werkt als volgt:

 1. Je geeft je webpagina op en typt in op welk zoekwoord jij gevonden wilt worden. Ook geef je aan voor welke regio en welke taal je de pagina wilt verbeteren.
 2. SEO Page Optimizer vergelijkt vervolgens jouw pagina met reeds goed scorende webpagina’s en bekijkt waar jouw site afwijkt.
 3. De analyse wordt afgesloten met een uitgebreid rapport. Daarin geeft SEO Page Optimizer gedetailleerde aanwijzingen voor de optimalisatie van jouw SEO website. Zo vertelt hij uit hoeveel woorden de paginatitel, headers, links en body tekst moet bestaan. Maar je krijgt ook precies te horen hoe vaak het zoekwoord moet worden geplaatst in elk van deze onderdelen. Ten slotte krijg je advies voor het gebruik van gerelateerde zoekwoorden.
 4. De resultaten van SEO Page Optimizer zijn direct zichtbaar in Google.

Probeer SEO Page Optimizer GRATIS uit en ervaar zelf hoe snel je hoger scoort in Google!

SEO Page Optimizer is een must-have voor website optimalisatie en voor iedereen die een hogere positie in Google ambieert, want:

 • Door gebruik van deze tool is website optimalisatie eenvoudig te doen, ook als je geen kennis van zoekmachine optimalisatie hebt.
 • SEO Page Optimizer dwingt je na te denken over goede zoekwoorden. Daardoor zal je ook tot een betere doelgroep-segmentatie komen en wordt jouw content relevanter voor je publiek.
 • De structuur van je website wordt beter. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de vindbaarheid in Google, maar je menselijke bezoekers zullen deze website optimalisatie in gebruiksvriendelijkheid ook waarderen.
 • SEO Page Optimalisatie geeft direct resultaat, zodat je al heel snel meer bezoek op je site mag verwelkomen.
 • SEO Page Optimalisatie is te gebruiken voor meer dan 100 talen en even zoveel landen.
 • Je krijgt dagelijks 1 gratis analyse van ons aangeboden, zodat SEO website optimalisatie voor echt iedereen mogelijk is.
 • Heb je meer analyses nodig, dan kan je die eenvoudig online bestellen. 1 analyse kost € 6.05, maar wij hanteren staffelprijzen. Hoe meer je er bestelt, hoe goedkoper het naar verhouding wordt.

Website optimalisatie is gratis met SEO Page Optimizer. Probeer het zelf uit. Je zult zien dat het verkeer naar je site zal toenemen.

SEO optimalisatie website: verbeter je linkprofiel met Keyboost

Zoals we hierboven schreven, bestaat zoekmachine optimalisatie uit content, reputatie en techniek/gebruiksvriendelijkheid.

De content verbeter je met SEO Page Optimizer.

Keyboost neemt het tijdrovende linkbuilden graag van je over! Wil jij binnen 2 weken hoger in Google staan? Probeer dan nu de gratis Keyboost-test uit.

Als je de reputatie van je website wilt verbeteren, dan bieden wij je Keyboost aan.

Een korte uitleg: een goede reputatie beloont Google met een hoge positie in de zoekresultaten. Die reputatie leest de zoekmachine af aan het aantal links dat andere websites naar jouw site plaatsen.

Die links kunnen niet lukraak geplaatst worden. Het is belangrijk dat ze afkomstig zijn van relevante websites die bovendien zelf ook een goede reputatie hebben. Bovendien moet je Google aan de hand nemen door het zoekwoord waarvoor jouw pagina is geoptimaliseerd, ook in de link te laten terugkomen.

Het gevolg van een sterk linkprofiel is dat Google je hoog in de zoekresultaten zal tonen. En daarmee genereer je weer veel bezoek naar jouw website.

Linkbuilding is niet zo moeilijk, maar het kost erg veel tijd. Je zal namelijk eerst je zoekwoord moeten bepalen waarvoor jij wilt linkbuilden. Vervolgens moet je achterhalen welke websites relevant zijn voor jouw markt, en welke bovendien een hoge pagerank hebben. Ten slotte moet je de website gaan benaderen met de vraag om een link naar jouw website te plaatsen. En niet zomaar een link: het zoekwoord moet zo natuurlijk mogelijk gebruikt worden en de link mag niet steeds hetzelfde zijn.

Als jij van linkbuilding niet je core business wilt maken, dan kan je Keyboost inzetten.

Met Keyboost wordt jouw linkprofiel verbeterd waardoor je binnen enkele weken hoger scoort in Google.

Probeer Keyboost gratis uit en zie hoe jouw webpagina binnen 2 weken stijgt in Google

Zo werkt Keyboost:

 • We doen een online marktonderzoek voor jouw zoekwoord.
 • We brengen in kaart vanaf welke websites een link naar jouw website zou kunnen komen en zorgen er vervolgens voor dat die links er komen.
 • Zo optimaliseren wij jouw linkprofiel en binnen enkele weken sta jij er beter voor in de zoekmachines!
 • Ook Keyboost leert je om na te denken over zoekwoorden, en daarmee doelgroepen. Dus net als SEO Page Optimizer zal jouw content relevanter worden voor jouw publiek.
 • Keyboost zorgt voor de opbouw van een natuurlijk linkprofiel, waardoor je langdurig hoger in de zoekmachine komt te staan en daarmee continue meer verkeer naar jouw website kunt leiden.
 • Keyboost geeft een hogere CTR dan Google Adwords. Dat betekent dat meer mensen zullen doorklikken naar je website. Bovendien is Keyboost goedkoper dan Adwords.

Overtuigd? Probeer Keyboost gratis uit!

Een gratis test van Keyboost zorgt ervoor dat jij al kan inschatten welke resultaten een investering in linkbuilding je zal opleveren.

Het stelt ons bovendien in staat om een offerte op maat voor je te maken, omdat wij met de gratis test kunnen bepalen hoeveel inspanning het kost om jouw website in Google te boosten.

Meldt je aan voor de gratis Keyboost-test. Je zult verstelt staan van de resultaten!

Usability: optimaliseer de gebruikservaring van je klant

Eigenlijk is Google heel eenvoudig te begrijpen: de zoekgigant wil dat elke website een zo goed mogelijke gebruikservaring biedt.

Daarom stuur de zoekmachine op goede content, een sterke reputatie en op gebruiksvriendelijkheid.

Gebruiksvriendelijkheid is een veelomvattend woord. We bedoelen er een goede structuur van de website mee, zodat informatie eenvoudig te vinden is. Maar ook de snelheid van de site, de grootte van het lettertype en de veiligheid van online transacties behoren tot usability.

Dat maakt dat wij niet zo maar een tool kunnen ontwikkelen waarmee we jouw website gebruiksvriendelijker kunnen maken. Site verbetering op dit vlak doen we altijd op maat.

Wil jij weten wat wij kunnen doen ter optimalisatie van de gebruikservaring van jouw website? Neem dan contact met ons op.

Wil je meteen een gratis analyse van je hele website en een vrijblijvende offerte?

 

Vraag een gratis analyse + offerte aan

 

Conversie optimalisatie: verleid je publiek en sluit de deal met onze tips

Tot nu toe hebben wij de manieren beschreven waarop je veel bezoeker naar je website leidt. Maar doen die bezoekers vervolgens wat jij wilt dat ze doen? Bestellen ze een product, nemen ze een dienst af of schrijven ze zich in voor je nieuwsbrief?

Dit zijn allemaal vormen van conversie optimalisatie.

Ook dit is een vak apart en wij kunnen er erg veel over vertellen. Dat doen we dan ook, en wel in onze nieuwsbrieven!

We bieden je 2 nieuwsbrieven aan waarin we veel van onze expertise met je delen:

 • Meer klant uit uw website. Deze nieuwsbrief richt zich op praktische tips om je conversie te verbeteren.
 • De geheimen van Google ontrafeld. We hebben nog lang niet alles verteld over zoekmachine optimalisatie. Meer makkelijk toepasbare tips ter verbetering van je SEO website lees je in deze nieuwsbrief.

Onze nieuwsbrieven versturen we maandelijks, dus we bombarderen je niet met informatie. Bovendien zijn jouw gegevens te allen tijde veilig bij ons: we delen ze met niemand en je kunt je altijd uitschrijven, via enkele muiskliks.

Wij geven onze informatie graag aan je door. Dat doen we niet alleen uit de goedheid van ons hart. Natuurlijk hopen we dat jij op deze manier vertrouwen in ons krijgt en ons zult inzetten als je professionele hulp met je internet marketing nodig hebt. Content marketing, een vorm van zoekmachine optimalisatie, dus!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrieven en leer stapsgewijs meer over SEO website optimalisatie en conversie optimalisatie. Met onze tips zal je online omzet stijgen!

Zullen we samen jouw website optimaliseren?

Wij zijn enorm trots dat we als een van de beste internetbureaus in de markt worden gezien.

We zien dit als een uiting van vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en we zijn ervan overtuigd dat we ook jou kunnen helpen met je website optimalisatie.

Zullen we samenwerken aan de ontwikkeling van een website die jouw omzet doet stijgen?

 

Vraag alvast de gratis analyse + offerte aan!