printHeader

Zoekmachine

Hoe relevant vindt Google jouw website voor mensen die een zoekopdracht intikken? Met deze vraag staat of valt het online succes van bijna elke bedrijf.

Scoren bij zoekmachines zoals Google

Als Google en andere zoekmachines een webpagina goed beoordelen, komt hij hoog op de lijst met zoekresultaten. Dat is van levensbelang, want:

 • 2/3de van de internetgebruikers begint aan een zoektocht op het internet via zoekmachines. 90% gebruikt Google.
 • Heel weinig bezoekers klikken door naar de tweede of derde pagina van die resultaten.
 • Meer bezoekers = meer conversie = meer omzet.

Dit verklaart de inspanningen die worden gedaan voor zoekmachineoptimalisatie en de opkomst van SEO-experts en adviesbureaus. Expertise is onmisbaar wil je het goed doen.

Zelf je website optimaliseren voor specifieke keywords? Registreer je en maak gebruik van de dagelijkse gratis analyse bij SEO Page Optimizer.

Waarom SEO Page Optimizer voor SEO optimalisatie?

Probeer gratis deze twee succesvolle optimalisatie tools:

 • SEO Page Optimizer, waarmee je zelf je teksten analyseert en stap voor stap optimaliseert.
 • Keyboost, een online service die je positie in de zoekresultaten verbetert door waardevolle links naar je website te maken.

SEO Page Optimizer, voor geoptimaliseerde webpagina's (landingspagina's)

 • Met SEO Page Optimizer schrijf je webpagina's die perfect voldoen aan de vereisten van Google en kom je hoger in de zoekresultaten.
 • Zie welke keywords populair zijn bij zoekopdrachten naar jouw product of dienst.
 • Bouw de tekst van je website en webpagina’s op rond relevante keywords, op strategische plaatsen. Je krijgt een lijst met woorden die Google beschouwt als belangrijk.
 • Voor ieder inhoudelijk onderdeel – incl meta-tags en title-tag - krijg je duidelijke aanwijzingen om de prestaties van je webpagina stap voor stap te verbeteren.
 • Voor de analyse wordt je landingspagina vergeleken met de statistische resultaten van webpagina’s die hoog in de resultatenlijst van Google staan voor een zoekopdracht met hetzelfde keyword. Hoe meer je landingspagina de gemiddelde cijfers voor deze tag benadert, hoe beter die in de praktijk zal scoren bij Google.
 • SEO Page Optimizer is volledig gratis voor één analyse per dag. Wil je meer analyses per dag uitvoeren? Bestel eenvoudig extra analyses.

Het resultaat: een perfect geoptimaliseerde pagina en een stijging in de zoekresultaten!

Probeer SEO Page Optimizer gratis, voor één analyse per dag. Klik hier om je te registreren.

Meer informatie nodig over SEO Page Optimizer? E-mail ons - info@seopageoptimizer.eu - of bel -+31 85 2082730.

 

Of vraag meteen een gratis offerte aan met een analyse van je hele website

 

Keyboost, van de 2e of 3e pagina in Google naar helemaal bovenaan

Waardevolle links laten je website omhoog schieten in de zoekresultaten. Keyboost zorgt ervoor dat je pagina binnen korte tijd beter presteert in de resultaten van zoekmachines als Google!

Met Keyboost leggen we waardevolle links naar jouw website, vanuit andere websites die een duidelijk verband hebben met de activiteiten van je bedrijf. Probeer het gratis en zie welke impact Keyboost heeft op de positie van je website in de zoekresultaten.

Keyboost geeft je website een boost bij Google zonder dat je er iets aan hoeft te wijzigen. Probeer Keyboost gratis!

Alles draait om conversie

SEO optimalisatie is meer dan de juiste keywords gebruiken en goede links maken. Voor ons is het een levensvervulling. Een continu proces van data verzamelen en interpreteren, strategieën ontwikkelen, monitoren, analyseren en tactische kansen benutten... Niet alleen gericht op zoekmachines maar evenzeer op de menselijke bezoekers. En altijd in het besef dat het niet om de positie in de zoekresultaten gaat, maar uiteindelijk om conversie. Om die klik op de bestel-button. Zo werken we dag in dag uit aan meer succes online. Al 15 jaar.

We delen onze expertise regelmatig door middel van twee nieuwsbrieven, vol actuele ontwikkelingen en direct toepasbare tips.

Klik hier om je gratis te abonneren op:
• "Haal meer klanten uit uw website"
• "De geheimen van Google ontrafeld"

Wil je vrijblijvend advies over SEO of zoekmachineoptimalisatie?
Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Of nog sneller: bel ons meteen: +31 85 2082730.

 

Vraag een gratis analyse + offerte aan