printHeader

SEO SEA

De SEO SEA combinatie: bundel de krachten voor meer bezoekers en conversie

Zowel SEO als SEA zijn goede manieren om het verkeer naar je website te vergroten en conversie te realiseren. Maar door ze te combineren krijg je de beste resultaten! Wij leggen uit waarom dit zo is.

Combinatie SEA / zoekmachineoptimalisatie

SEO: optimaliseer je pagina voor Google

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. De term houdt alle activiteiten in die je uitvoert om te zorgen dat je site goed te vinden is in Google.

Deze activiteiten beslaan:

 • De techniek: hoe is de website opgebouwd? Staan de zoekwoorden op de juiste plek in de tekst? Kan Google de pagina gemakkelijk ‘lezen’?
 • De content: gebruik je de juiste zoekwoorden? Dus de woorden die jouw bezoekers gebruiken om hun informatie te vinden? En beantwoord je hun zoekvraag met jouw tekst?
 • De autoriteit van de site: vinden andere websites je zo relevant dat ze naar jou linken? En verwijs jij je bezoekers ook door naar informatie die elders op internet staat?

Een goede beoordeling van Google op deze 3 pijlers wordt beloond met een hogere positie in de zoekresultaten.

Wil je meteen weten wat wij kunnen doen voor de zoekmachineoptimalisatie voor jouw website.

 

Vraag meteen online een gratis offerte aan

 

De voordelen van SEO:

 • Het is een strategie die werkt op de lange termijn. Pagina’s die goed geschreven zijn in de ogen van Google, kunnen maanden later nog scoren.
 • Het kost niets, alleen je eigen inspanning.

Het belangrijkste nadeel is dat het even duurt voordat het resultaat zichtbaar wordt: je website moet de concurrentie met andere webpagina’s doorstaan om een hoge positie in de zoekresultaten te krijgen.

SEO Page Optimizer en Keyboost: 2 tools die je helpen de concurrentie te verslaan

Zoekmachineoptimalisatie is een vak apart. Maar wij hebben 2 tools ontwikkeld die je kunnen helpen om te zorgen dat jouw internetsite bovenaan komt in Google. Op een eerlijke manier, en tegen minimale investering. Een deel van het werk hoef je namelijk niet uit te besteden, maar kan je prima zelf doen!

Lees hieronder meer over SEO Page Optimizer en Keyboost.

SEO Page Optimizer

SEO Page Optimizer is een tool die je helpt om je webpagina zodanig in te richten, dat Google hem goed kan lezen en beoordelen. Daarnaast geeft deze tool feedback op hoe jouw tekst zich gedraagt ten opzichte van internetpagina’s die hoog scoren in Google. Ten slotte krijg je tips over gerelateerde zoekwoorden. Hierdoor zal jouw tekst nog beter aansluiten bij de informatiebehoefte van je (beoogde) klanten.

Verbeter je tekst naar aanleiding van de adviezen die SEO Page Optimizer je geeft, en je zult gegarandeerd beter scoren in Google. Aanpassing geeft direct resultaat!

Zo werkt SEO Page Optimizer:

Google analyseert alle pagina’s die op het internet staan. Als er een zoekopdracht wordt gegeven, kijkt hij naar al deze pagina’s en bepaalt welke website in zijn ogen het best de zoekopdracht beantwoordt.

SEO Page Optimizer analyseert op zijn beurt de kenmerken van goed presterende webpagina’s. Waar moet een webtekst aan voldoen om een hoge positie te krijgen?

Als je jouw webtekst ingeeft in de tool, dan vergelijkt hij deze tekst met de goed presterende pagina’s. Het resultaat: een uitgebreid rapport met adviezen hoe jij jouw webpagina kan aanpassen voor een beter zoekmachine resultaat.

Nieuwsgierig geworden? Probeer SEO Page Optimizer gratis uit en verbeter je webpagina! Of bel ons: +31 85 2082730.

Keyboost: binnen 2 weken verbetering!

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisaatie is linkbuilding: het plaatsen van links van en naar andere relevante websites. Maar welke websites zijn relevant en hebben ook nog eens autoriteit in de ogen van Google? En hoe zorg je voor links van die sites naar de jouwe?

Keyboost helpt je daarbij. Keyboost analyseert namelijk welke pagina’s in jouw markt autoriteit hebben. Dus welke pagina's zijn relevant om van en naar te linken, en welke pagina's waardeert Google? Wij plaatsen vervolgens tekstlinks op deze pagina’s. Binnen 2 weken staat jouw website hoger in Google!

Wil je weten hoe Keyboost het linkprofiel van jouw site kan verbeteren? Vraag dan een gratis trial aan

Met  behulp van onze 2 tools kan jij je website dus verbeteren op de 3 pijlers waarop Google sites beoordeelt!

SEA: Google Adwords

SEA houdt in adverteren via Google: Google Advertising. Bij deze Google advertenties koop je zoekwoorden in. Wanneer iemand dat zoekwoord gebruikt in Google, wordt jouw advertentie getoond.

De voordelen:

 • Je realiseert op korte termijn naamsbekendheid en verkeer naar je site, ook al is je site in de natuurlijke resultaten nog niet goed vindbaar
 • Je betaalt alleen voor de kliks naar je website, niet voor het tonen van de advertentie

Het belangrijkste nadeel is dat wanneer je stopt met adverteren, je vindbaarheid in Google direct weer wegvalt, en daarmee verdwijnt ook het verkeer naar je site. Daarnaast kan je je eenvoudig verliezen in de strijd om de beste zoekwoorden, met alle financiële gevolgen van dien.

Door onze jarenlange expertise weten wij precies hoe een goed scorende SEA campagne eruit ziet.

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw website? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Waarom de combinatie zo perfect is

Zoals hierboven beschreven, werkt SEO goed op de lange termijn en zijn de kosten minimaal. SEA daarentegen geeft direct resultaat.
Wanneer je SEO dus combineert met een SEA campagne, dan krijg je het beste van 2 werelden.

Maak gebruik van onze expertise om vergroot je online omzet

Kies je voor een samenwerking met ons, dan kies je voor een bureau met jarenlange zoekmachine expertise.

Wij zorgen voor:

 • Een verantwoord advertentiebudget 
 • De juiste keuze van zoekwoorden 
 • Scherpe advertenties die aanzetten tot klikken, en
 • Landingspagina’s die zodanig zijn ingericht dat je bezoekers zullen converteren .

Je omzet zal dus stijgen.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie en Google advertising voor jouw website te bespreken.

Meer redenen om te kiezen voor ons te kiezen:

 • Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring op gebied van SEO en SEA
 • Wij  worden als de beste in de sector gepercipieerd
 • Wij bieden een totaalpakket, dat tevens stapsgewijs implementeerbaar is
 • SEO Page Optimizer als Keyboost zijn gratis uit te proberen
 • Onmiddellijk resultaat met SEO Page Optimizer
 • Resultaat binnen 2 weken met Keyboost
 • Regelmatige rapportage en feedback

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Wij delen onze kennis van SEO SEA graag en wij doen dat via 2 nieuwsbrieven:

•    De Geheimen van Google ontrafeld: lees alle informatie over Google en gebruik de tips ter verbetering van zowel je SEO als SEA resultaten
•    Meer klanten uit je website: lees alle tips over conversie optimalisatie. U zult meer omzet creëren door het toepassen van onze adviezen!

Volg deze link om je direct in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrieven over zoekmachine optimalisatie, adverteren in Google en conversiemogelijkheden.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie over zoekmachine optimalisatie en Google Adwords op deze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Of bel ons meteen: +31 85 2082730.