printHeader

SEA

SEA helpt op korte termijn bij het behalen van online succes. Voor succes op langere termijn scoor je bij de organische zoekresultaten.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit houdt in dat je adverteert met een bepaald zoekwoord. Omdat 99% van de Nederlanders Google gebruikt als ze online zijn, is het plaatsen van Google Adwords advertenties een slimme strategie.

Voor het verkrijgen van bezoekersaantallen en omzet werkt SEA.

Waarom kiezen voor SEA?

Google Adwords advertenties zijn heel geschikt:

  • Als je in een korte periode merkbekendheid wilt realiseren.
  • Als je snel traffic naar je site wilt leiden.
  • Als je je omzet wilt vergroten.

Je kunt zoveel zoekwoorden inzetten als je wilt. Bovendien kan je de advertenties ook inzetten in het Google advertentienetwerk (Google Adsense). Dan worden ze tevens getoond op aangesloten websites.

Het nadeel van Google advertising

Het plaatsen van Google advertisements is relatief ingewikkeld. Er is inzicht en ervaring nodig om efficiënt met de biedingen om te gaan. Daarnaast is kennis nodig om het maximale uit de advertentieteksten te halen. Ten slotte zal de landingspage moeten voldoen aan de verwachtingen van de bezoeker.

Een goede advertentiecampagne is dus minder eenvoudig uit te voeren dan het op het eerste gezicht lijkt.

Scoor beter met je website in Google en haal meer uit je SEA campagne

Wij zetten onze 15 jaar ervaring in het vak in om te zorgen dat jouw website hoger scoort in Google. Bovendien worden wij gezien als beste in de sector. Laat ons jou helpen bij je campagnes!

Neem vandaag nog contact op. Wij denken graag met je mee, ook over SEA! Ons telefoonnummer is +31 85 2082730. Ons e-mailadres is: info@seopageoptimizer.nl.

 

Of vraag je gratis offerte online aan

 

De optimale aanpak: SEO/SEA samen

SEA is zeer geschikt voor het behalen van resultaten op de korte termijn. Want zodra je stopt met adverteren, wordt de bezoekersstroom weer minder.

SEO richt zich juist op de lange termijn. Het duurt even voordat Google en je bezoekers je site zullen waarderen. Maar als het zover is, dan kom je zonder te betalen hoger in de zoekresultaten. En dit levert structureel bezoekers op.

De beste aanpak is daarom de combinatie van deze twee strategieën. We noemen dat SEM: Search engine marketing.

Twee slimme SEO tools

Maak gebruik van 15 jaar ervaring: schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief "De geheimen van Google ontrafeld" en ontvang praktische tips op het gebied van SEA.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief "Haal meer klanten uit je website" en leer meer over conversie optimalisatie.

Contact

Aarzel niet en neem contact met ons op over je SEA vragen. Dat kan telefonisch op nummer +31 85 2082730, of per mail via info@seopageoptimizer.nl.