printHeader

Marketing

SEO marketing: meer klanten en extra omzet dankzij een vakkundig geoptimaliseerde website.

Hoe haal je het maximale marketing rendement uit jouw website? Zodat klanten jou vinden en jij daar weinig voor hoeft te doen? SEO Marketing optimization is de manier om dat voor elkaar te krijgen. Door bepaalde SEO zoektermen op de juiste manier in je website te verwerken, scoor je hoger in de zoekresultaten van Google en andere search engines. SEO Page Optimizer helpt je daarbij - met een scan die aangeeft hoe jouw site beter kan scoren in zoekmachines. Scoort je website al redelijk tot goed? Dan brengt Keyboost die nog hoger in de organische zoekmachines, zonder dat je de tekst hoeft te veranderen.

Registreer je voor één gratis analyse per dag via SEO Page Optimizer.

Vraag de gratis Keyboost-test aan.

 

Vraag meteen een gratis offerte aan

 

Wat is SEO?

Marketing vindt tegenwoordig vooral online plaats. En online marketing is meer dan het digitaal versturen van bedrijfsinformatie in een nieuwsbrief of e-mail. Digitale marketing kan je vandaag de dag niet meer loszien van SEO, ofwel Search Engine Optimization. SEO is de marketingkunst om met de juiste tekst jouw website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te krijgen, dus bovenaan op de eerste pagina van een zoekmachine. Stel, je wilt gevonden worden op het keyword 'SEO Marketing'. Dan wil je dat iemand die deze combinatie van SEO woorden in Google intypt, jouw pagina bovenaan ziet staan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

5 tips voor SEO Marketing Optimization

Door jouw website te finetunen met SEO Page Optimizer kan je met een beperkt budget veel winst behalen. Maar er zijn ook een paar eenvoudige SEO acties die je zelf kan doen. Een paar SEO Marketing tips waarmee je jouw website hoger in de zoekmachineresultaten krijgt:

  1. Kies een niche; een niet al te populaire combinatie van SEO termen waarop je wilt scoren. Neem bijvoorbeeld niet 'SEO Marketing', maar 'SEO Marketing Amsterdam'. Dan heb je minder concurentie en scoor je beter. Van de websites met gigantische bezoekersaantallen kan je namelijk moeilijk winnen.
  2. Geef elke pagina een pakkende page title waarin je jouw zoekwoorden gebruikt. Deze paginatitel (title-tag) is ook zichtbaar in de resultaten van Google en andere zoekmachines. Dit is de blauwe tekst waarin een korte omschrijving van de desbetreffende pagina staat. Bijvoorbeeld 'SEO Marketing Amsterdam: direct hoger in Google?'. De meeste CMS systemen hebben daarvoor een invoerveld.
  3. Zorg voor een pakkende description-tag van jouw pagina. Dit is de zin onder de blauwe title in Google. Hiermee kan je inspelen op de paginatitel en bezoekers triggeren om te klikken, bijvoorbeeld 'Lees deze vijf tips om met SEO Marketing beter te scoren in search engines'.
  4. Gebruik je SEO zoekwoorden zo vaak mogelijk - maar ook weer niet te vaak -, zonder dat je de leesbaarheid geweld aan doet. Je wilt immers dat bezoekers wel lezen wat je op je website vertelt. En hoe langer je bezoekers blijven hangen, hoe beter je op de lange termijn zult scoren in zoekmachines.
  5. Zoekmachines scannen websites - net als de meeste mensen. Dus de koppen (h1, h2 en h3) zijn belangrijk. Zorg dat de SEO keywords die je in jouw marketing optimization strategie bepaalt hebt, in de koppen staan. Dat ziet Google dat als waardevolle SEO content.

Jouw site optimaliseren voor SEO Marketing? Vraag wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij sturen je vrijblijvend een maatwerk offerte dus vul nu het SEO Marketing aanvraagformulier in.

SEO Page Optimizer: een marketing analyse van jouw website

Een paar kleine SEO aanpassingen aan je webtekst kunnen al het verschil maken. Het verschil tussen een SEO geoptimaliseerde site op de eerste pagina en een site die je pas op de tweede of derde pagina van dezoekmachineresultaten tegenkomt. Met SEO Page Optimizer analyseer je jouw website snel en eenvoudig, zonder dat je technische optimization kennis (van bijvoorbeeld html) nodig hebt. Voer de test uit en je ziet in een oogopslag waar je keywords kunt toevoegen om jouw SEO marketing te verbeteren. Na een keer nog niet tevreden? Je kunt SEO Page Optimizer zo vaak uitvoeren als je wilt, à rato van één gratis analyse per dag, voor elke afzonderlijke webpagina. Al heel snel na deze SEO marketing optimization service zie je resultaat. Probeer de dienst eens gratis uit:

Probeer SEO Page Optimizer gratis!

Keyboost: in een klap hoger in Google

Met enkele muisklikken hoger in de zoekresultaten van search engines? Dat kan met Keyboost, een tool waarmee je jouw website een boost kan geven - zonder dat je de tekst van je website hoeft te veranderen. Na twee weken zie je dat jouw site steeds beter vindbaar wordt en hoger in de zoekresultaten van Google en andere engines staat.

Probeer Keyboost voor SEO Marketing gratis.

Waarom optimization via SEO Page Optimizer?

Bovenaan in de zoekresultaten komen, is niet langer weggelegd voor de grote organisaties met een oneindig budget voor search enigine optimization. Ga zelf aan het SEO roer staan. Zet SEO Page Optimizer of Keyboost in of besteed het SEO Marketing maatwerk voor de zoekmachine optimization van jouw website uit aan ons. In dat geval kies je de services die je wilt uit een SEO Marketing totaalpakket. Deze SEO diensten kun je stapsgewijs implementeren, op het moment dat het jou uitkomt. We kunnen bijvorbeeld de content van jouw website herstructureren, zodat deze beter opvalt bij de zoekrobots van Google. Of de juiste keywords bepalen aan de hand van een doelgroepanalyse. Zodat je zeker weet dat de mensen die jij wilt benaderen, jou ook online makkelijk kunnen vinden. Optimization optima forma! Maar we kunnen ook jouw website onder handen laten nemen door een SEO copywriter. Die tekstschrijver zorgt dat je site ook vriendelijk wordt voor mensen en niet alleen voor search engines. We doen dat alles op basis van 15 jaar ervaring met SEO Marketing. Dat maakt ons tot de zoekmachine specialist in Nederland. Niet voor niets scoren we zelf uitstekend in Google. Uiteraard houden we jou regelmatig op de hoogte met overzichtelijke rapportages en praktische feedback: SEO Marketing waarbij je constant zelf de controle houdt over uitvoering en budget. Bovendien scoort uw website via Keyboost beter dan via Google AdWords: wij zijn voordeliger en zorgen dat meer mensen vanuit Google doorklikken naar jouw site (een hogere CTR, click trough rate).

De proef op de som nemen? Vraag ons naar de mogelijkheden voor de optimization van jouw SEO Marketing. Bel ons - +31 85 2082730 -, mail ons - info@seopageoptimizer.nl -  of vul het contactformulier in.

 

Of vraag online een gratis offerte aan