printHeader

Teksten

Je moet je webteksten schrijven voor Google. Maar zeker ook voor je lezers! Want Google probeert je SEO tekst op dezelfde manier te beoordelen als je bezoekers. Een tekstschrijver gebruikt daarom in zijn tekst de zoekwoorden die jouw klanten ook gebruiken. Google zal dan concluderen dat de webtekst relevant is. Dat hij de zoekvraag van de bezoekers beantwoordt. Zo komen je webteksten hoger in de zoekresultaten, zonder dat je hier Search Engine Advertising (SEA) voor hoeft in te zetten. En dat scheelt in de kosten. Deze techniek heet Search Engine Optimization (SEO). Zoekmachine optimalisatie dus.

Nu is het heel verleidelijk om je tekst vol te stoppen met zoekwoorden. Doe toch maar niet! Vroeger werd dit veel gedaan.'Keyword stuffing' noemen ze dat. Maar Google prikt hier tegenwoordig gemakkelijk doorheen. Te veel zoekwoorden op 1 pagina kunnen leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten. Dit komt omdat de leesbaarheid van je tekst, en daarmee de gebruikservaring van je klanten, dan achteruit gaat. En Google vindt de gebruikservaring van bezoekers het allerbelangrijkste.

Hoe weet je of je het goed doet? De Page Optimizer is een slimme tool die het je laat je zien.

De SEO Page Optimizer is een geavanceerde scan die je tekst op een aantal kenmerken beoordeelt, waaronder het gebruik van het keyword in de title-tags, de meta omschrijving, de headers en de body. Maar hij kijkt ook naar de manier waarop je omgaat met gerelateerde keywords, vet gedrukte woorden, links en alt-informatie. Copywriting voor het web was nog nooit zo eenvoudig!

Drie redenen waarom de tool zo goed werkt:

Je krijgt één gratis analyse per dag. Heb je meer analyses nodig voor je copywriting? Deze bestel je eenvoudig online.

Vraag direct je gratis analyse aan en verbeter je zoekmachine resultaten.

Vragen? Neem contact met ons op via info@seopageoptimizer.nl

Wil je meteen een analyse van je website en een vrijblijvende offerte?

 

Vraag je gratis offerte aan

 

Met de Keyboost tool krijg je kwalitatief goede links naar jouw website. Binnen twee weken zie je resultaat!

Wat doe je als het aantal bezoekers achterblijft? Dan zorg je voor kwalitatieve links naar jouw site. Hoe? Met onze Keyboost tool.

Hiermee plaatsen we tekstlinks naar jouw webpagina. Deze links plaatsen we op sites die in de ogen van Google veel autoriteit hebben. Bovendien zorgen we ervoor dat de links relevant zijn, dus dat ze passen binnen het onderwerp van jouw website, en dat ze de juiste keywords bevatten. Marketing in deze vorm heet link building.

Relevante links van sites met veel autoriteit vindt Google geweldig: je webpagina zal stijgen in de SERPs, de Search Engine Results Pages. Je site komt dan dus hoger in de zoekmachineresultaten te staan. Binnen 2 weken zie je resultaat!

Maak gratis kennis met de Keyboost tool en vergroot het aantal bezoekers op je webpagina.

Word abonnee van onze nieuwsbrieven: maak gebruik van onze kennis en lees onze artikelen over zoekmachineoptimalisatie, online marketing en conversie

We zijn er trots op dat wij als beste in de sector worden gezien. Bovendien delen wij onze kennis graag. Daarom hebben we 2 nieuwsbrieven ontwikkeld:

  • Meer klanten uit uw website halen
  • De geheimen van Google ontrafeld

De nieuwsbrieven zijn gratis en geheel vrijblijvend. De tips die wij geven zijn direct bruikbaar.

Gebruik je website dus als troef voor meer omzet, en schrijf je vandaag nog in voor de nieuwsbrieven van jouw keuze!

Het is slim om gebruik te maken van SEO Page Optimizer & Keyboost. Lees zes keer waarom:

Wil je betere teksten, meer kwalitatieve links en meer klanten? Neem dan contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@seopageoptimizer.nl, of bel ons: +31 85 2082730.