printHeader

Ons Team

CEO / CTO

GREGORY LIÉNARD
  
Ik ben altijd gepassioneerd geweest door computers. Als kleine knaap schreef ik mijn eerste programma op de Commodore 64. In 2000 startte ik @iPower om bedrijven het internet op te helpen. Sinds 2004 analyseer ik de zoekalgoritmes van zoekmachines. Alle uren die ik dagelijks achter mijn computer slijt, probeer ik te compenseren door te tennissen, fitnessen, lopen, fietsen en zwemmen.

 

Klantenadvies

MAURICE VANDEBROEK
  
Van een verleden in de uitgeefwereld naar een heden – en een toekomst, mag ik hopen – in de ICT-wereld. Van copywriting naar zoekmachineoptimalisatie is best wel een logische stap, zeker nu het internet steeds belangrijker wordt als commercieel medium. In m’n vrije tijd wil ik graag een bas- of andere gitaar omhangen.

JOHANNA MASSA
  
Via een drietalig parcours (Nederlands, Frans en Spaans) ben ik op een gracieuze manier bij @iPower in de ICT-wereld beland. Hobby’s zijn eerder passies waar ik mijn creativiteit in kan botvieren: fotografie, grafisch ontwerp en interieur-ontwerp. Ook koken, lange wandelingen in de weidse natuur en klassieke films zijn favoriete bezigheden.

NAIMA OUTAMHATA

Na mijn verhuis van Parijs naar Antwerpen heb ik meteen aansluiting gevonden met de ICT-wereld bij @iPower. In de beste teamspirit leer ik ieder dag weer wat bij over zoekmachineoptimalisatie. In mijn vrije tijd blijf ik graag actief, bijvoorbeeld door te fietsen, zoals iedere goede Antwerpenaar!

EMILE WAUTERS
  
Na een loopbaan als copywriter en service delivery consultant, vond ik mijn gading bij @iPower. Een boeiende sector en een sterk team zijn de ingrediënten van een geslaagd recept. Vrije tijd wordt verdeeld tussen sport, musea, theater, muziek, film, literatuur, gastronomie en reizen.

JENS ENGELSMA
   
Vlak na een werkperiode in Duitsland kwam ik bij @iPower als accountmanager voor de Duitstalige markt binnengerold. Het klikte al heel gauw en mijn talenopleiding komt hier iedere dag goed van pas! In mijn vrije tijd schaaf ik aan mijn talen of geniet ik alleen of met vrienden van mijn retro-gameverzameling.

 

Technische ondersteuning

STIJN TIBOS
 
Ik startte meer dan 10 jaar geleden bij @iPower als webdeveloper, maar intussen sta ik evengoed klanten te woord en maak ik analyses voor zoekmachineoptimalisatie. In mijn vrije tijd ben ik in de eerste plaats partner en trotse vader.


NILS VAN MECHELEN
 
De grafische en digitale media trok mij aan, om creatief bezig te zijn met websites en drukwerk. Dankzij @iPower heb ik me na enkele jaren ook verder ontplooid tot front-end webdeveloper. Mijn vrije tijd breng ik door met vrienden op restaurant, in de bioscoop, bij quizzen, bordspelen, ... Maar ik trek ook wel graag de natuur in, te voet of met de fiets.

 

Administratie en Projectmanagement

PHILIPPE BODSON
  
In 2007, met een multimedia diploma op zak, heb ik het @iPower-team vervoegd. Actief luisteren, analyseren, inplannen, opvolgen, oog voor detail en een zweem flexibiliteit komen goed te pas zowel voor het project management als voor administratieve taken. Multimedia, geschiedenis, architectuur, muziek, actualiteit, reizen, lezen, schrijven en alles wat mijn drang naar kennis kan voeden. Mijn moto: voor elk probleem is er een oplossing.