printHeader

SEO SEA

De SEO SEA combinatie: bundel de krachten voor meer bezoekers en conversie

Zowel SEO als SEA zijn goede manieren om het verkeer naar je website te vergroten en conversie te realiseren. Maar door ze te combineren krijg je de beste resultaten!Wij leggen uit waarom dit zo is.

Meer bezoekers en conversie? Bundel de SEA en SEO krachten

SEO: optimaliseer je pagina voor Google met deze lange termijnstrategie

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. De term houdt alle activiteiten in die je uitvoert om te zorgen dat je site goed te vinden is in de Google search engine en andere zoekmachines.

SEO activiteiten beslaan:

 • De techniek: hoe is de website opgebouwd? Kan Google de pagina gemakkelijk ‘lezen’? Is de structuur van de website gemakkelijk te begrijpen?
 • De content: gebruik je de juiste zoekwoorden? Dus de woorden die jouw bezoekers gebruiken om hun informatie te vinden? Staan die woorden op de juiste plaats in de tekst? En beantwoord je hun zoekvraag met jouw tekst?
 • De autoriteit van de site: vinden andere websites je zo relevant dat ze naar jou linken? En verwijs jij je bezoekers ook door naar informatie die elders op internet staat?

Een goede beoordeling van Google op deze 3 pijlers wordt beloond met een hogere positie in de zoekresultaten.

Wil je meteen weten met welke SEO diensten wij jouw website in de zoekmachineresultaten kunnen laten stijgen?

 

Vraag dan gratis een offerte aan

 

De voordelen van SEO:

 • SEO is een strategie die werkt op de lange termijn. Pagina’s die goed geschreven zijn in de ogen van Google, kunnen maanden later nog scoren.
 • De betere zichtbaarheid die SEO in de hand werkt, zorgt voor meer bezoekers op je website.
 • Het kost niets, alleen je eigen inspanning.

Het belangrijkste nadeelis dat het even duurt voordat het resultaat van SEO inspanningen zichtbaar wordt: Google moet je website opnieuw indexeren. Hij moet vervolgens de concurrentie met andere webpagina’s doorstaan en pas daarna krijgt hij een hogere positie in de zoekresultaten.

SEO Page Optimizer en Keyboost: verslag jouw concurrenten met deze 2 tools

Zoekmachineoptimalisatie is een vak apart. Maar wij hebben 2 tools ontwikkeld die je kunnen helpen om te zorgen dat jouw internetsite bovenaan komt in Google. Op een eerlijke manier, zonder dat je specialistische kennis nodig hebt en tegen minimale investering. Een deel van het werk hoef je namelijk niet uit te besteden, maar kan je prima zelf doen!

Lees hieronder meer over SEO Page Optimizer en Keyboost.

SEO Page Optimizer

SEO Page Optimizer is een tool die je helpt om je webpagina zodanig in te richten, dat Google hem goed kan lezen en beoordelen. Daarnaast geeft deze tool feedback op hoe jouw tekst zich gedraagt ten opzichte van internetpagina’s die al een hoge ranking in Google hebben. Ten slotte krijg je tips over gerelateerde zoekwoorden. Hierdoor zal jouw tekst nog beter aansluiten bij de informatiebehoefte van je (beoogde) klanten.

Verbeter je tekst naar aanleiding van de adviezen die SEO Page Optimizer je geeft, en je zult beter scoren op het gebied van SEO

Zo werkt SEO Page Optimizer:

Google analyseert alle pagina’s die op het internet staan. Als er een zoekopdracht wordt gegeven, kijkt hij naar al deze pagina’s en bepaalt welke website in zijn ogen het best de zoekopdracht beantwoordt. Dat doet hij op basis van bovengenoemde 3 pijlers.

SEO Page Optimizer analyseert op zijn beurt de kenmerken van goed presterende webpagina’s. Waar moet een webtekst aan voldoen om een hoge positie te krijgen?
Als je jouw webtekst ingeeft in de tool, dan vergelijkt hij deze tekst met de goed presterende pagina’s. Het resultaat: een uitgebreid rapport met adviezen hoe jij jouw webpagina kan aanpassen, zodat die óók hoger in Google komt te staan.

SEO Page Optimizer is elke dag één keer gratis te gebruiken. Wil je jouw webpagina's vaker later analyseren? Dan vraag je eenvoudig meer scans bij ons aan.

Nieuwsgierig geworden? Probeer onze tool gratis uit en verbeter je webpagina! Of bel ons: +31 85 2082730.

Keyboost

Een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie is linkbuilding: het plaatsen van links van en naar andere relevante websites. Maar welke websites zijn relevant en hebben ook nog eens autoriteit in de ogen van Google? En hoe zorg je voor links van die sites naar de jouwe?

Keyboost helpt je daarbij. Deze tool analyseert namelijk welke pagina’s in jouw markt autoriteit hebben. Hij brengt dus in kaart welke pagina's relevant zijn om van en naar te linken, en welke pagina's het goed doen in de ogen van Google. Wij plaatsen vervolgens tekstlinks op deze pagina’s.Het resultaat: binnen 2 weken staat jouw website hoger in Google!

Wil je weten hoe Keyboost het linkprofiel van jouw site kan verbeteren? Vraag een gratis trial aan

Met behulp van onze 2 tools kan jij je website dus verbeteren op de 3 pijlers waarop Google sites beoordeelt! Zodat je meer bezoekers mag verwelkomen en meer conversie kunt bewerkstelligen.

SEA: optimaliseer je pagina voor Google Adwords voor direct resultaat

SEA staat voor Search Engine Advertising. Oftewel: met SEA adverteer je via Google. Je koopt dan zoekwoorden in. Wanneer iemand dat zoekwoord in Google gebruikt, wordt jouw advertentie getoond. Een andere term voor SEA is Google Advertising.

De voordelen van SEA:

 • Je realiseert op korte termijn naamsbekendheid en verkeer naar je site, ook al is je site via SEO nog niet goed vindbaar is.
 • Bij Google Advertising betaal je voor de kliks naar je website, niet voor het tonen van de advertentie.

Het belangrijkste nadeel is dat wanneer je stopt met SEA je vindbaarheid in Google direct weer wegvalt. Daarmee verdwijnt ook het verkeer naar je site. Daarnaast kan je je eenvoudig verliezen in de strijd om de beste zoekwoorden, met alle financiële gevolgen van dien. Door onze jarenlange expertise weten wij precies hoe een goed scorende SEA campagne eruit ziet. Daarbij adviseren wij ook over een sterke landingspagina eruit ziet, die optimaal converteert.

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw website? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Waarom de combinatie SEO SEA perfect is

Zoals hierboven beschreven, werkt SEO goed op de lange termijn en zijn de kosten minimaal. SEA daarentegen geeft direct resultaat.
Wanneer je SEO dus combineert met een SEA campagne, dan krijg je het beste van 2 werelden.

Maak gebruik van onze SEO SEA expertise en vergroot je online omzet

Kies je voor een samenwerking met ons, dan kies je voor een bureau met jarenlange zoekmachine expertise.

Wij zorgen voor:

 • Een verantwoord advertentiebudget
 • De juiste keuze van zoekwoorden
 • Scherpe advertenties die aanzetten tot klikken, en

Om kort te gaan: je omzet zal dus stijgen. En daar is het je natuurlijk om te doen. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie en Google advertising voor jouw website te bespreken.

Meer redenen om voor ons te kiezen:

 • Wij hebben ruim 15 jaar ervaring op gebied van SEO en SEA
 • Wij worden als de beste in de sector gezien
 • Wij bieden een totaalpakket, dat tevens stapsgewijs implementeerbaar is
 • Resultaat binnen 2 weken met Keyboost

Onze nieuwsbrieven: leer alles over SEO en adverteren via Google

Wij delen onze kennis van SEO en SEA graag en wij doen dat via 2 nieuwsbrieven:

• De Geheimen van Google ontrafeld: lees gebruik de tips ter verbetering van zowel je SEO als SEA resultaten
• Meer klanten uit je website: lees onze tips over conversie optimalisatie. Je zult meer omzet creëren door het toepassen van onze adviezen!

Volg deze link om je direct in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrieven over zoekmachineoptimalisatie, adverteren in Google en conversiemogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie over zoekmachineoptimalisatie en Google Adwords op deze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Of bel ons meteen: +31 85 2082730.   
Testimonials
Selin Oruc
florijn.com
"EFFECTIEF!" Wij kunnen er niets anders over zeggen!
Alexander Bijl
detuinregisseurs.nl
Na een gratis boost op pagina 2 in Googel. Eerst niet te vinden bij de eerste 10 pagina's. Super. Helaas niet op eerste pagina maar er is ook veel concurrentie op het opgegeven zoekwoord :-).
Direct een offerte aangevraagd.
De gratis Key Boost test van I-Power werkt echt. Binnen enkele dagen werd mijn site al beter bezocht en was ik duidelijk gestegen binnen de zoekresultaten. Je krijgt maximaal rendement voor minimale inspanning en zonder dat je zelf aanpassingen hoeft te doen.
Jesper Schram
addkenmerken.net
Werkt goed. Al snel kreeg ik veel hogere posities in Google op verschillende keywords. Kan het zeker aanbevelen!
als de rest van Keywords het net zo goed doen als de laatste dan gaat het alleen maar beter