printHeader

SEO Checklist

SEO Page Optimizer is niet zomaar een checklist, maar een tool waarmee je zelf je website optimaliseert

Een SEO checklist gebruik je om te bepalen of jij jouw webpagina op alle punten hebt geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in Google.

Het is slim om met enige regelmaat een controle uit te voeren. De regels van de search engine optimization veranderen nog wel eens. Door regelmatig aan de hand van een lijst een scan uit te voeren, kun je jouw website aanpassen zonder dat je er heel veel tijd mee kwijt bent. Zo boek je langdurig goede resultaten.

SEO Page Optimizer is zo'n overzichtslijst. De tool is eenvoudig in gebruik en geeft gedetailleerde tips, zodat jij hoger in Google komt te staan.

Probeer het programma gratis uit. Je verbetert de vindbaarheid van je webpagina, waardoor je meer bezoekers op je site zult ontvangen.

Waar moet je op letten bij zoekmachineoptimalisatie?

Een website die bovenaan staat in de zoekresultaten van Google, heeft twee zaken goed voor elkaar:

 1. Het zoekwoord waarvoor de pagina is geoptimaliseerd, komt in voldoende mate voor in de tekst. Maar niet te vaak! Dat beoordeelt Google als 'spam' of 'keyword stuffing'. Bovendien wordt je tekst onleesbaar.
 2. De website krijgt links van goed scorende websites. Google concludeert dan dat de content op jouw pagina zo goed is, dat anderen die interessant vinden. En dat beloont de zoekmachine met een hogere positie in de zoekresultaten.

Hoe doet jouw website het?

 

Vraag online een gratis analyse aan voor je hele site!

 

Een goede SEO checklist kijkt of het zoekwoord terugkomt in:

Door deze lijst langs te lopen, kan je dus jouw webpagina optimaliseren voor een bepaald zoekwoord. Vaak krijg je een terugkoppeling waarin aangegeven wordt welke onderdelen je al goed voor elkaar hebt, en welke je dient te verbeteren. De grote vraag is dan: wat moet je doen om de webpagina te verbeteren? Veel online tools geven hier geen antwoord op.

SEO Page Optimizer wel.

Daardoor isde tool goed te gebruiken zonder SEO expertise.

Registreer je hier en maak gebruik van één gratis analyse per dag, iedere dag opnieuw!

SEO Page Optimizer vertelt wat je moet aanpassen én hoe je dat doet

Gebruik onze SEO checklist om jouw webpagina’s te optimaliseren voor Google. Je hebt er geen zoekmachinekennis voor nodig en je ziet direct resultaat. Probeer SEO Page Optimizer gratis uit

SEO Page Optimizer beoordeelt je webpagina voor één specifiek zoekwoord. Het programma vergelijkt jouw webpagina met de belangrijkste onderdelen van sites die al topposities hebben in Google.

Op basis daarvan geeft het programma gedetailleerde instructies om jouw pagina te verbeteren. Je krijgt niet alleen te horen of een bepaald onderdeel voldoet. Je krijgt ook stap voor stap te horen wat je moet doen voor een optimaal resultaat.

Op deze manier kan jij in een mum van tijd de positie van jouw webpagina in de zoekresultaten verbeteren.

Probeer ons handige programma gratis uit en genereer meer verkeer naar je webpagina door een betere vindbaarheid in Google

SEO Page Optimizer werkt als volgt:

 • Je geeft het zoekwoord op waarvoor je wilt worden gevonden.
 • Je geeft de webpagina op die beoordeeld moet worden
 • Je selecteert selecteer de taal en het land waarvoor je wilt optimaliseren.
 • Ten slotte geef je aan of je een beknopt of uitgebreid rapport wilt ontvangen.

Klik op 'Start Analyse' en je krijgt direct te zien hoe jouw webpagina presteert ten opzichte van de meest succesvolle sites met jouw zoekwoord.

Soms krijgt je een melding dat er eerst een update van de database nodig is. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer je een minder populair keyword opgeeft, of als de informatie in de database over dat keyword nog niet optimaal is. In deze gevallen krijg je via e-mail een berichtje zodra dat in orde is - meestal de volgende dag -. Je kunt dan direct de analyse aanvragen.

De voordelen van onze SEO afvinklijst:

Onze tool zorgt dat jij snel hoger in Google komt te staan. Daardoor krijg jij meer bezoekers die je kunt verleiden tot online aankopen. Probeer hem nu gratis uit!

Linkbuilding

Zoals we hierboven schreven, doen succesvolle websites meer dan goede 'on-page optimalisatie'. Zij zorgen er ook voor dat goed scorende websites naar hen linken. Dit noemen ze linkbuilding.

Linkbuilding kan jij ook! En wel met Keyboost. Probeer het gratis met de Keyboost-test. Klik hier om die online aan te vragen.

Wat doet Keyboost?

Allereerst geef jij ons het zoekwoord op waarvoor je wilt linkbuilden. Vervolgens doen wij een onderzoek naar de relevante websites in jouw markt. We beoordelen welke websites interessant zijn om een link van te krijgen. Daarna gaan we aan de slag om op die websites links te plaatsen.

Het gevolg: binnen enkele weken linken zoveel sterke websites naar de jouwe, dat jij hoger in Google komt te staan. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website, die je vervolgens kunt verleiden tot een aankoop.

Keyboost is goedkoper dan Google Adwords en zorgt bovendien voor een hogere Click Through Rate. Dat betekent dat meer bezoekers doorklikken naar jouw pagina's, dan wanneer je gebruikt maakt van de betaalde Google Adwords-advertenties.

Veel webshops en andere online bedrijven zijn je al voorgegaan en hebben de voordelen van Keyboost mogen ervaren. Heb jij nog geen gratis Keyboost-test aangevraagd? Doe dat dan vandaag nog!

Will je meteen een analyse van je hele website, zodat je weet welke keywords geschikt zijn voor de gratis Keyboost-test?

 

Vraag online een gratis analyse + offerte aan!

 

Meer optimaliseren?

Wellicht vind je het tijd om je hele website aan een uitgebreide analyse te onderwerpen. Of in elk geval een aantal pagina's. Of misschien wil je de hele optimalisatieslag uit handen geven, omdat die zoveel tijd kost.

In die gevallen nodigen we je hartelijk uit om contact op te nemen. Wij bieden een gratis analyse aan en sturen je vervolgens een offerte op maat.

Die is geheel vrijblijvend, dus aarzel niet om ons te mailen (info@seopageoptimizer.nl) of te bellen: +31 85 2082730.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Wij hebben 2 nieuwsbrieven, waarmee we je elke maand van handige tips voorzien. De ene nieuwsbrief richt zich op SEO, de andere op conversieoptimalisatie. Wil jij meer lezen over deze onderwerpen? text-decoration: underline;">

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven. Zo heb jij alle tools in huis om van jouw website of webshopeen commercieel succes te maken!

Vijf redenen om met ons samen te werken

 1. SEO Page Optimizer is ontwikkeld door internet-enthousiastelingen met 15 jaar ervaring in het vak. We kennen de ins en outs van de SEO-wereld.
 2. Wij zijn er bovendien trots op dat we als een van de beste internetbedrijven in de markt worden gezien!
 3. Zowel SEO Page Optimizer als Keyboost zijn gratis uit te proberen.
 4. Je kiest zelf of je daarnaast betaalde diensten afneemt. Deze bieden we aan in een totaalpakket, maar ze zijn ook stapsgewijs te implementeren.
 5. We geven regelmatig feedback in de vorm van rapportages, zodat je precies op de hoogte bent van de resultaten van ons werk.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen? Wil je meer weten over SEO Page Optimizer? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons mailen via info@seopageoptimizer.nl, of bellen op telefoonnummer +31 85 2082730.   
Testimonials

schippers-bouwconsult.nl
5
Zeer tevreden over de keyboard [= Keyboost - red]! Binnen enkele dagen van de top tien naar de top drie! Ga het zeker voortzetten.

vermeulenbvba.be
5
Ik was niet helemaal overtuigd bij het begin van Keyboost door IPower. Dankzij de kans die ze me gaven om een gratis test te doen steeg onze website van 43 naar 15 ! en dit volledig gratis. Op dit moment ben ik zeker overtuigd van hun diensten. Meer dan aan te bevelen !!!!

studiodevries.com
5
Ik ben helemaal tevreden over het resultaat van Keyboost van @iPower. Van de 14e pagina naar pagina 1 van de Google zoekresultaten. Echt aan te bevelen, top!

mijnvoedselintolerantietest.nl
5
Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd sceptisch ben met dit soort zaken. Iedereen kan je tegenwoordig omhoog brengen in Google; weinigen is het gegeven ook daad bij het woord te voegen en bewijs te leveren. Meestal moeten er eerst enorme bedragen betaald worden voor allerlei onderzoeken maar een daadwerkelijke prestatie blijft heel vaak uit. Met de manier van werken 'eerst proberen' en daarna besluiten of de klant wel/ niet verder wil gaan is de angel uit het geheel gehaald. Als er in de proefperiode niet is gescoord dan ga je gewoon niet verder; is er wel gescoord dan kun je verder. Prima werkwijze en bij mij heeft het in ieder geval een vierde plaats opgeleverd. Nu is het aan mij een besluit te nemen en aan de slag te gaan. IPower heeft gedaan wat zij hebben beloofd en dat zie je niet veel!
Werd benaderd door iPOWER of ik interesse had ik een keywordboost. Mijn website klimcentrumalkmaar.nl werd meteen beter gevonden en bezocht. Omdat de boost in een periode viel waarin het resultaat moeilijk te meten is werd me nog een keer een boost aangeboden. Topservice.

speedtaxi.nl
5
Ik heb via Google keyboost gekend. Omdat er zo veel partijen zijn die van alles beloven dacht ik, ik ga het even uitproberen. Ik ben zeer verbaasd! Binnen paar weken tijd ben ik flink omhoog gegaan op zoekresultaten. ZIEN IS GELOVEN! Ik raad Keyboost aan iedereen aan!

maffiakartel.nl
5
Binnen enkele dagen heeft iPower er voor gezorgd dat we gestegen zijn bij Google meerdere bezoekers hebben gekregen echt top Thanks guys

campermotiv.be
5
Het werkt.
Kars Zijlstra
web-made-easy.nl
Ik ben enthousiast over @iPower en de manier waarop ze een keyword weten te boosten. Mijn keyword steeg binnen 30 dagen van een top 30 positie naar een top 10 positie. Mensen die technisch zeer onderlegd zijn en je duidelijke handvaten weten te geven om mee verder te werken. Bovendien wordt er met je meegedacht, erg fijn.
Marlies van der Zanden
iteachdeventer.nl
Ook ik kreeg een berichtje van iPower en was blij verrast. Mijn site steeg 2 plaatsen van 11 naar 9. Kijk binnen de top 10!! Ik ga mijn key-words eens even opsturen en ben benieuwd of iPower mij nog verder kan gaan helpen.!! Wordt vervolgd.
Rob Schwarz
escapeworld.nl
Absolute aanrader! We hebben minimaal 20% meer omzet gehad door met KeyBoost (iPower) in zee te gaan. Veel effectiever dan Google Adwords!
Femke van den Bos
dierenkliniekbeterdier.nl
Keyboost zorgde heel snel dat mijn website veel beter vindbaar werd, super!
Carolien de Graaf
liefscarolien.nl
Werd benaderd of ik interesse had ik een keywordboost. Mijn websitepagina ging in een maandje van de 28e plaats in Google naar de 13e plaats. Merk nog geen extra verkeer naar mijn websitepagina, misschien dat dat nog komt. Bij de update over de keywordboost kreeg ik een overzichtelijke grafiek hoe deze specifieke keyword omhoog kroop in Google.
Galina Riccardo
e-sigaret-roermond.nl
E-Sigaret-Roermond -Center is zeer tevreden met iPower, de boost werkt prima! Alle klanten van ons melden ongevraagd, jullie stonden bovenaan in Google en daarom zijn we hier in Roermond.
In het begin was ik wat sceptisch, maar de keyboost van iPower werkt. Binnen 1 maand stond ik met het keywoord sprookjes van positie 7 met weinig bezoek op de pagina schommelend tussen 1 en 2 en dat met fikse concurrentie van Wikipedia, Efteling en nog een paar sterke domeinen. Heb je een goed verdienmodel achter je site dan ga je zo makkelijk geld verdienen!
Marieke Van Dongen
skichaletmontalbert.com
Tevreden over de Keyboost van Ipower! Direkt een paar dagen op de 4e plaats, 1e pagina!
Selin Oruc
florijn.com
"EFFECTIEF!" Wij kunnen er niets anders over zeggen!
Alexander Bijl
detuinregisseurs.nl
Na een gratis boost op pagina 2 in Googel. Eerst niet te vinden bij de eerste 10 pagina's. Super. Helaas niet op eerste pagina maar er is ook veel concurrentie op het opgegeven zoekwoord :-).
Direct een offerte aangevraagd.
De gratis Key Boost test van I-Power werkt echt. Binnen enkele dagen werd mijn site al beter bezocht en was ik duidelijk gestegen binnen de zoekresultaten. Je krijgt maximaal rendement voor minimale inspanning en zonder dat je zelf aanpassingen hoeft te doen.