printHeader @iPower nv

Analyse

Meten is weten: de gratis SEO analyse helpt je om betere webcontent te schrijven. Het resultaat: jouw website of webshop hoger in Google én aantrekkelijker voor menselijke bezoekers.

Verbeter je webteksten met SEO

Meer bezoekers naar je website én een hogere conversie? Het liefst zou je dat direct voor elkaar hebben. Dat kan met de SEO analyse van SEO Page Optimizer. Met dit analyseprogramma is een goede zoekmachineoptimalisatie nu voor iedereen bereikbaar. Je kan er heel gemakkelijk zelf mee aan de slag – zonder training of ingewikkeld gedoe. Het enige wat je moet doen, is je URL in ons programma 'plakken'. Je ontvangt dan meteen aanwijzingen hoe je je webteksten kunt verbeteren. En denk nu niet dat je irritante teksten krijgt die vol staan met je zoekwoord. Integendeel: onze analyse levert waardevolle content op die echte, menselijke, lezers aanspreekt. Daardoor vinden je bezoekers op jouw website precies datgene waarnaar ze op zoek zijn. En dat levert uiteraard extra conversie op.

Registreer je en maak gebruik van de dagelijkse gratis analyse bij SEO Page Optimizer


Vraag een gratis analyse aan voor je hele website

 

Gratis SEO analyse

Wil je direct checken of jouw zoekwoorden goed geplaatst zijn en je content aan de eisen van zoekmachines voldoet? Meld je nu aan voor een gratis SEO analyse.

Als het je bevalt, dan kun je elke dag één gratis SEO analyse laten uitvoeren. Wil je dagelijks meer analyses uitvoeren, dan kun je online extra analyses bestellen.

Zet SEO Page Optimizer in voor je SEO analyse

Heb je geen tijd – of misschien helemaal geen zin – om zelf aan de slag te gaan met keywords, metadescriptions en titletags? Kies dan voor het gemak van onze complete SEO service. Met vijftien jaar ervaring bij de meeste uiteenlopende bedrijven en organisaties, heeft iPower hiervoor alle kennis en techniek in huis. Onze klanten boeken grote successen dankzij onze SEO service. Ook voor jouw webpagina's of complete website maken we graag een SEO analyse. Bel +31 85 2082730 of mail ons: info@seopageoptimizer.nl


Vraag meteen een offerte aan voor je hele website

 

Doe ook de gratis KeyBoost-test!

Geef elke landingspagina van je website een enorme, gratis boost met onze service KeyBoost. Hiermee krijg je een voorproefje van wat je kunt verwachten als je een abonnement neemt op KeyBoost: een hogere ranking, dus meer bezoekers!

Probeer Keyboost zelf uit, voor één keyword. Vraag de gratis Keyboost-test aan.

Praktische tips voor meer omzet dankzij je website

Maak gebruik van 15 jaar ervaring: schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief "De geheimen van Google ontrafeld" en ontvang praktische tips op het gebied van SEO en SEA.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief "Haal meer klanten uit je website" en leer meer over conversie en optimalisatie.   
Testimonials
Bart Ramler
bike-experience.nl
Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!
Steffen te Dorsthorst
goorzicht.nl
Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht
Simone Piscaer
mknv.nl
iPower doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!
Jurgen Pijpers
cooljuice.nl
Vorige week werd ik benaderd door ipower of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik. Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.
Trialperiode gehad bij Keyboost en voor het meest gezochte keyword in onze branche binnen een paar werkdagen gestegen van pagina 3 in google, naar de 3e plek op pagina 1! Kan niet anders zeggen dan dat het werkte. Fijn om het zo vrijblijvend te mogen testen.