printHeader @iPower nv

Advies

Onder SEO advies vallen alle tips die eraan bijdragen dat jouw website hoog scoort in Google.

SEO Page Optimizer is een tool die zulke aanwijzingen geeft voor betere zoekmachineoptimalisatie. Pas het advies toe en je behaalt direct een hogere positie in de zoekresultaten. Ook als je geen SEO expert bent.

Probeer SEO Page Optimizer zelf gratis uit en gebruik het SEO advies om hoger in Google te komen!

Zoekmachineoptimalisatie advies met SEO Page Optimizer

SEO Page Optimizer vergelijkt belangrijke onderdelen van goed scorende websites met jouw webpagina. Vervolgens geeft hij aan wat je moet aanpassen om net zo goed te worden.

Er wordt een breed scala aan onderdelen onder de loep genomen, waaronder de:

 • URL
 • paginatitel
 • SEO titel
 • meta-omschrijving
 • headers
 • bodytekst
 • links
 • alt-tekst

Zo werkt SEO Page Optimizer:

Allereerst geef jij het zoekwoord op waarvoor jij de webpagina wilt optimaliseren.

Vervolgens geef je de webpagina zelf op. Je selecteert de taal en het land waarvoor je de webtekst wilt verbeteren en het programma gaat voor je aan de slag.

Het SEO advies krijg je in een uitgebreide rapportage. Daarin staat niet alleen wát er moet worden veranderd, maar ook hoe je dat aanpakt. Daarom is SEO Page Optimizer zeer geschikt voor mensen wiens core business niet ligt op het vlak van zoekmachine optimalisatie.

Registreer je voor SEO Page Optimizer en ontvang vandaag nog SEO advies. Je kunt direct beginnen.

 

Vraag een gratis analyse + offerte aan voor je hele website!

 

De voordelen:

 • Je krijgt 1 gratis advies per dag.Daarmee maken we SEO Page Optimizer voor iedereen beschikbaar!
 • Naast gedetailleerde informatie over het gebruik van je zoekwoord, biedt het programma je gerelateerde zoekwoorden. Dat zijn synoniemen die net als de keywords door Google meegenomen worden in de beoordeling van je pagina. Bovendien zorgt het gebruik van gerelateerde woorden ervoor dat het zoekwoord niet te vaak gebruikt wordt ('keyword stuffing' heet dat), en dat je tekst prettig leesbaar blijft.
 • SEO Page Optimizer verbetert je webpagina dus zowel voor Google als voor je menselijke gebruikers.
 • Doordat je gaat nadenken over zoekwoorden, ontwikkel je een groter inzicht in je doelgroepen. Je informatie wordt daardoor relevanter, waardoor je bezoekers tevredener zijn (en sneller te overtuigen zijn tot conversie!)
 • Ook de structuur van je website verbetert.
 • Je ziet snel het resultaat van je inspanningen.

SEO Page Optimizer wordt door een groot aantal mensen uit verschillende markten gebruikt en gewaardeerd. Lees de testimonials onder aan deze pagina.

Overtuigd? Ga dan aan de slag met SEO Page Optimizer en ontvang gedegen SEO advies!

Meer optimaliseren?

Ben jij op zoek naar goed SEO Advies? Lees meer over onze tool.

SEO Page Optimizer is dé online tool voor iedereen die met enige regelmaat webpagina's wil optimaliseren.

Maar als je veel pagina's tegelijk onder handen wil nemen, dan is het goed om er met iets meer afstand naar te kijken. Zodat je niet alleen de 'on-page'-SEO kan verbeteren, maar ook het grote plaatje in ogenschouw neemt.

Wil jij meerdere pagina's of een hele website optimaliseren voor Google? Neem dan contact met ons op. We voeren een gratis analyse voor je uit, en sturen je een rapportage inclusief een offerte.

Het SEO advies is geheel vrijblijvend,dus je zit nergens aan vast.

Aarzel dus niet en neem contact op voor gedegen SEO advies.

Ontvang onze nieuwsbrieven

Zoekmachine optimalisatie is inmiddels een uitgebreid vakgebied, waarover wij nog veel meer kunnen vertellen.

Dat doen we via onze nieuwsbrieven:

 • "De geheimen van Google ontrafelt" vertelt alles over zoekmachine optimalisatie,
 • Maar als je eenmaal de bezoekers op je site hebt, wil je hen ook iets laten doen. Conversie heet dat. In onze nieuwsbrief "Meer klanten uit je website" lees je alles over conversie optimalisatie.

We sturen onze nieuwsbrieven eenmaal per maand uit, dus we zullen je niet bombarderen met informatie. Bovendien zijn jouw gegevens volkomen veilig bij ons. Schrijf je vandaag nog in voor onze SEO en conversie nieuwsbrieven!

Contact

SEO Page Optimizer is ontwikkeld door mensen met ruim 15 jaar ervaring in het internet-vak. Onze klanten waarderen ons. Zelfs zo, dat wij als een van de beste internetbureaus in de markt worden gezien!

Andere diensten die wij aanbieden, zijn:

Heb je vragen over zoekmachineoptimalisatie of een van onze andere diensten, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vind je hier.

Snel informatie nodig? Mail ons - info@seopageoptimizer.nl - of bel ons - +31 85 2082730.

 

Of vraag een gratis analyse van je hele website aan!

    
Testimonials
Bart Ramler
bike-experience.nl
Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!
Steffen te Dorsthorst
goorzicht.nl
Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht
Simone Piscaer
mknv.nl
iPower doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!
Jurgen Pijpers
cooljuice.nl
Vorige week werd ik benaderd door ipower of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik. Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.
Trialperiode gehad bij Keyboost en voor het meest gezochte keyword in onze branche binnen een paar werkdagen gestegen van pagina 3 in google, naar de 3e plek op pagina 1! Kan niet anders zeggen dan dat het werkte. Fijn om het zo vrijblijvend te mogen testen.