printHeader @iPower nv

Teksten

Schrijf SEO teksten met SEO Page Optimizer: zo krijgt u een goede zoekmachine tekst

Je moet je webteksten schrijven voor Google. Maar zeker ook voor je lezers! Want Google probeert je SEO tekst op dezelfde manier te beoordelen als je bezoekers. Een tekstschrijver gebruikt daarom in zijn tekst de zoekwoorden die jouw klanten ook gebruiken. Google zal dan concluderen dat de webtekst relevant is. Dat hij de zoekvraag van de bezoekers beantwoordt. Zo komen je webteksten hoger in de zoekresultaten, zonder dat je hier Search Engine Advertising (SEA) voor hoeft in te zetten. En dat scheelt in de kosten. Deze techniek heet Search Engine Optimization (SEO). Zoekmachine optimalisatie dus.

Nu is het heel verleidelijk om je tekst vol te stoppen met zoekwoorden. Doe toch maar niet! Vroeger werd dit veel gedaan.'Keyword stuffing' noemen ze dat. Maar Google prikt hier tegenwoordig gemakkelijk doorheen. Te veel zoekwoorden op 1 pagina kunnen leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten. Dit komt omdat de leesbaarheid van je tekst, en daarmee de gebruikservaring van je klanten, dan achteruit gaat. En Google vindt de gebruikservaring van bezoekers het allerbelangrijkste.

Hoe weet je of je het goed doet? De Page Optimizer is een slimme tool die het je laat je zien.

De SEO Page Optimizer is een geavanceerde scan die je tekst op een aantal kenmerken beoordeelt, waaronder het gebruik van het keyword in de title-tags, de meta omschrijving, de headers en de body. Maar hij kijkt ook naar de manier waarop je omgaat met gerelateerde keywords, vet gedrukte woorden, links en alt-informatie. Copywriting voor het web was nog nooit zo eenvoudig!

Drie redenen waarom de tool zo goed werkt:

 • Je hebt geen technische kennis nodig om de SEO Page Optimizer te gebruiken. Je hoeft ook geen SEO specialist te zijn om resultaten te behalen. De Optimizer is zodanig ingericht dat elke tekstschrijver ermee overweg kan.
 • De tool geeft je aanwijzingen over het optimale gebruik van jouw keyword.
 • Je ziet hoe jouw SEO tekst presteert ten opzichte van de concurrentie. Pas je tekst zoveel mogelijk aan de adviezen aan. De pagina krijgt dan gegarandeerd een betere positie in Google.
 • Je krijgt een lijst met aan het keyword gerelateerde woorden. Deze kan je in je webtekst gebruiken om een optimale balans te vinden tussen het gebruik van je zoekwoord en van synoniemen. Zo blijft je tekst leesbaar.

Je krijgt één gratis analyse per dag. Heb je meer analyses nodig voor je copywriting? Deze bestel je eenvoudig online.

Vraag direct je gratis analyse aan en verbeter je zoekmachine resultaten.

Vragen? Neem contact met ons op via info@seopageoptimizer.nl

Wil je meteen een analyse van je website en een vrijblijvende offerte?

 

Vraag je gratis offerte aan

 

Met de Keyboost tool krijg je kwalitatief goede links naar jouw website. Binnen twee weken zie je resultaat!

Wat doe je als het aantal bezoekers achterblijft? Dan zorg je voor kwalitatieve links naar jouw site. Hoe? Met onze Keyboost tool.

Hiermee plaatsen we tekstlinks naar jouw webpagina. Deze links plaatsen we op sites die in de ogen van Google veel autoriteit hebben. Bovendien zorgen we ervoor dat de links relevant zijn, dus dat ze passen binnen het onderwerp van jouw website, en dat ze de juiste keywords bevatten. Marketing in deze vorm heet link building.

Relevante links van sites met veel autoriteit vindt Google geweldig: je webpagina zal stijgen in de SERPs, de Search Engine Results Pages. Je site komt dan dus hoger in de zoekmachineresultaten te staan. Binnen 2 weken zie je resultaat!

Maak gratis kennis met de Keyboost tool en vergroot het aantal bezoekers op je webpagina.

Word abonnee van onze nieuwsbrieven: maak gebruik van onze kennis en lees onze artikelen over zoekmachineoptimalisatie, online marketing en conversie

We zijn er trots op dat wij als beste in de sector worden gezien. Bovendien delen wij onze kennis graag. Daarom hebben we 2 nieuwsbrieven ontwikkeld:

 • Meer klanten uit uw website halen
 • De geheimen van Google ontrafeld

De nieuwsbrieven zijn gratis en geheel vrijblijvend. De tips die wij geven zijn direct bruikbaar.

Gebruik je website dus als troef voor meer omzet, en schrijf je vandaag nog in voor de nieuwsbrieven van jouw keuze!

Het is slim om gebruik te maken van SEO Page Optimizer & Keyboost. Lees zes keer waarom:

 • 15 jaar ervaring.
 • Alles in één pakket, stapsgewijs implementeerbaar.
 • Gratis uitproberen van twee geavanceerde tools: SEO Page Optimizer en Keyboost.
 • Regelmatige rapportage en feedback.
 • Hogere Click Through Rate (CTR) dan met Search Engine Advertising (SEA). Bovendien is het goedkoper.
 • De structuur van je webteksten zal verbeteren. Door doelgroepen te bepalen aan de hand van zoekwoorden, ga je doelgroepsgerichter werken.

Wil je betere teksten, meer kwalitatieve links en meer klanten? Neem dan contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@seopageoptimizer.nl, of bel ons: +31 85 2082730.
   
Testimonials
Bart Ramler
bike-experience.nl
Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!
Steffen te Dorsthorst
goorzicht.nl
Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht
Simone Piscaer
mknv.nl
iPower doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!
Jurgen Pijpers
cooljuice.nl
Vorige week werd ik benaderd door ipower of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik. Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.
Trialperiode gehad bij Keyboost en voor het meest gezochte keyword in onze branche binnen een paar werkdagen gestegen van pagina 3 in google, naar de 3e plek op pagina 1! Kan niet anders zeggen dan dat het werkte. Fijn om het zo vrijblijvend te mogen testen.