printHeader @iPower nv

SEA

SEA helpt op korte termijn bij het behalen van online succes. Voor succes op langere termijn scoor je bij de organische zoekresultaten.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit houdt in dat je adverteert met een bepaald zoekwoord. Omdat 99% van de Nederlanders Google gebruikt als ze online zijn, is het plaatsen van Google Adwords advertenties een slimme strategie.

Voor het verkrijgen van bezoekersaantallen en omzet werkt SEA.

Waarom kiezen voor SEA?

Google Adwords advertenties zijn heel geschikt:

  • Als je in een korte periode merkbekendheid wilt realiseren.
  • Als je snel traffic naar je site wilt leiden.
  • Als je je omzet wilt vergroten.

Je kunt zoveel zoekwoorden inzetten als je wilt. Bovendien kan je de advertenties ook inzetten in het Google advertentienetwerk (Google Adsense). Dan worden ze tevens getoond op aangesloten websites.

Het nadeel van Google advertising

Het plaatsen van Google advertisements is relatief ingewikkeld. Er is inzicht en ervaring nodig om efficiënt met de biedingen om te gaan. Daarnaast is kennis nodig om het maximale uit de advertentieteksten te halen. Ten slotte zal de landingspage moeten voldoen aan de verwachtingen van de bezoeker.

Een goede advertentiecampagne is dus minder eenvoudig uit te voeren dan het op het eerste gezicht lijkt.

Scoor beter met je website in Google en haal meer uit je SEA campagne

Wij zetten onze 15 jaar ervaring in het vak in om te zorgen dat jouw website hoger scoort in Google. Bovendien worden wij gezien als beste in de sector. Laat ons jou helpen bij je campagnes!

Neem vandaag nog contact op. Wij denken graag met je mee, ook over SEA! Ons telefoonnummer is +31 85 2082730. Ons e-mailadres is: info@seopageoptimizer.nl.

 

Of vraag je gratis offerte online aan

 

De optimale aanpak: SEO/SEA samen

SEA is zeer geschikt voor het behalen van resultaten op de korte termijn. Want zodra je stopt met adverteren, wordt de bezoekersstroom weer minder.

SEO richt zich juist op de lange termijn. Het duurt even voordat Google en je bezoekers je site zullen waarderen. Maar als het zover is, dan kom je zonder te betalen hoger in de zoekresultaten. En dit levert structureel bezoekers op.

De beste aanpak is daarom de combinatie van deze twee strategieën. We noemen dat SEM: Search engine marketing.

Twee slimme SEO tools

Maak gebruik van 15 jaar ervaring: schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief "De geheimen van Google ontrafeld" en ontvang praktische tips op het gebied van SEA.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief "Haal meer klanten uit je website" en leer meer over conversie optimalisatie.

Contact

Aarzel niet en neem contact met ons op over je SEA vragen. Dat kan telefonisch op nummer +31 85 2082730, of per mail via info@seopageoptimizer.nl.   
Testimonials
Bart Ramler
bike-experience.nl
Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!
Steffen te Dorsthorst
goorzicht.nl
Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht
Simone Piscaer
mknv.nl
iPower doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!
Jurgen Pijpers
cooljuice.nl
Vorige week werd ik benaderd door ipower of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik. Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.
Trialperiode gehad bij Keyboost en voor het meest gezochte keyword in onze branche binnen een paar werkdagen gestegen van pagina 3 in google, naar de 3e plek op pagina 1! Kan niet anders zeggen dan dat het werkte. Fijn om het zo vrijblijvend te mogen testen.